..::AHLAN WASAHLAN WAMARHABAN BIKUM::..

Khamis, 20 Ogos 2009

Foto wanita kejam bunuh kucing

“Jangan kamu menyangka bahawa Allah lalai terhqadap apa yang diperbuat oleh orang-orang yang zalim. Hanya sanya Allah menangguh (balasan terhadap) mereka ke hari yang mata-mata terbeliak (Hari Kiamat) … “ (Al-Quran).


Dari blog http://pengemisredha.blogspot.com/2009/07/kejam-sungguh.html


< … sesuatu yang nak di share, tentang manusia yang tak berperikemanusiaan..malah lebih dari itu.


sorry,gambar girl ni agak seksi sikit, yang penting wanita ni tiada sifat belas kasihan terhadap binatang …>













Detik dari

azieda11 : apalah salah kucing itu kepada perempuan ini kepada perempuan ini... hingga sanggup diperlakukan sedemikian rupa.... inilah rupa binatang yang bertopengkan manusia... nampak saja macam manusia tapi jahat macam binatang....

6 ulasan:

ZihNuN FaTiN berkata...

Ya Allah..kejamnya perempuan ni...astaghfirullahal'azim...kucing xwat slh pape pn...sedihnya tgk...:(

alyani nadzirah berkata...

ya allah.
sakitnye mata memandang.
ape jenis manusia die tuh.
marah ni marah ni.

Mohd Kamal bin Hassan berkata...

ini lah pompuan paling kejam pernah aku tengok.x de hati n perasaan ke die ni?kalo aku ade kat situ,dah lame aku flying kick die.

Tanpa Nama berkata...

aku memang pantang orang dera binatang ni...!!!!tp ni dibunuh kejam!celaka punye betine cina.terima la azab ko nanti kat akhirat

Tanpa Nama berkata...

usahkan f1ying kick..
ka1au gua br0..kasi ha110 gang2 gua..
kasi r0g01 dan 1iwat ini 0rang..
ini pmpaun mmng patut dan wajib di r0g01..
sbb dia takde hati dan perasaan..
1epas r0g01 kasi jua1 sama t0wkey ayam..
bru pdan dia punya muka..

aizat berkata...

ni babi bertopeng maknusie bodoh x gune klau aq jumpe mati org tu aq pijak kepale die sampai pecah
muke kan nye cantek pon macam babi ade lah sebab die makan babi

Catat Ulasan

Terangi Hatimu Dengan Kalamullah